De publicatie van de site annuleren

Als je jouw site niet langer publiceert, is deze niet meer zichtbaar op het internet. Hoewel de site niet meer zichtbaar is voor het publiek, kan je nog steeds bewerkingen uitvoeren op jouw site en kan je jouw abonnement op de site blijven betalen. Je kan jouw site op elk moment herpubliceren om hem live en publiekelijk beschikbaar te maken.

Om de publicatie van jouw site te annuleren:

  1. Klik in het linkerpaneel op “Instellingen”.
  2. Klik op “Site URL”.
  3. Klik op ” Unpublish”.

Let op: Het niet publiceren van een site betekent niet dat het premium abonnement is opgezegd. Zorg ervoor dat je het abonnement van de site degradeert als je niet langer van plan bent om het te gebruiken.

Geüpdatet op 3 september 2020

Heeft dit artikel jou geholpen?