1. Knowledge base
  2. Website maken met SiteBuilder
  3. Hoe begin ik met mijn SiteBuilder website?

Hoe begin ik met mijn SiteBuilder website?

1. Log in op jouw Sitebuilder back-end.
  2. Indien je voor het eerst inlogt, zal het systeem dit herkennen. Je zal onmiddellijk kunnen bouwen. Je krijgt de vraag: ‘Waarover zal jouw website gaan?’ Kies een categorie, subcategorie en een naam voor jouw website. Maak je geen zorgen! Je kan alles later nog wijzigen.Waarover zal uw website gaan?
  3. Beweeg de cursor over een template uit de lijst en klik op Selecteer wanneer je een template naar jouw smaak gevonden hebt.
  4. De Sitebuilder zal je tonen hoe je de widgets kunt gebruiken, content kunt bewerken en jouw site kunt publiceren.
  5. Volg de 6-stappen rondleiding! Die zal van pas komen. Tip: Heb je deze stap overgeslagen, dan kan je de rondleiding later nog altijd volgen. Klik gewoon op het vraagteken bovenaan rechts van jouw scherm, en opnieuw boven rechts op de Take A Tour link.
  6. Aan de slag!