1. Knowledge base
  2. Domeinnamen & DNS-instellingen
  3. Domeinnaam verhuizen
  4. Hoe wijzig ik de nameservers van een domeinnaam?

Hoe wijzig ik de nameservers van een domeinnaam?

Let op: Het wijzigen van nameservers heeft invloed op het web -en mailverkeer van de domeinnaam. Zorg er dus voor dat je zeker bent van je zaak vooraleer je de nameservers wijzigt.

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Domeinnamen” > Kies jouw domeinnaam en klik op “Beheer domeinnaam”.
  2. In het menu links kies je voor “Nameservers”.
  3. Om aangepaste nameservers in te vullen, selecteer je ‘Andere nameservers’.
  4. Vul de nameservers van je hostingprovider in en klik op ‘Nameservers opslaan’.
    Een wijziging van nameservers heeft tot 36 uur nodig om actief te worden!
    Nameservers invullen
Geüpdatet op 4 maart 2020