1. Knowledge base
  2. Website maken met SiteBuilder
  3. Bestanden toevoegen om ze als download op je Sitebuilder website te zetten

Bestanden toevoegen om ze als download op je Sitebuilder website te zetten

Ga naar het beheersgedeelte van jouw Sitebuilder.

1. Ga naar de widget rubriek ‘Media’.widget rubriek Media
  2. Klik het ‘Bestand’ widget aan en versleep het naar jouw ontwerp.Versleep Bestand widget
  3. Een pop-up “Bewerken: Bestand” zal verschijnen met aanduiding van de toegestane bestanden. Je kan een beschrijving toevoegen aan jouw bestand en een ankertekst, die de tekst zal zijn voor de download link. Klik op ‘Bestand Uploaden’.Bestand uploaden
  4. Gebruik de ‘Bestanden Uploaden’ button om op jouw computer te bladeren naar het gewenste bestand.Bestanden uploaden
  5. Selecteer het bestand van jouw computer.bestand van uw computer
  6. Wanneer het bestand geüpload is, klik dan op de knop ‘Verzenden’.Verzenden
  7. Bevestig nogmaals.Bevestig
  8. Onderaan zie je de ankertekst. Bovenaan zie je de beschrijving van het bestand.Beschrijving bestand
  9. Ben je klaar, klik dan op de ‘Publiceren’ button in de hoek rechts boven om de wijzigingen in jouw website weer te geven.Publiceren