FTP-gebruiker aanmaken

Een FTP-gebruiker aanmaken is heel eenvoudig.

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “FTP-gebruikers”.
  3. Vul een gebruikersnaam in en klik op “Gebruiker toevoegen”.
  4. Kies een wachtwoord en klik op “FTP-gebruiker toevoegen”. Je FTP gebruiker is toegevoegd. Het kan enkele minuten duren vooraleer de FTP gebruiker ook echt kan worden gebruikt.

OptioneelBeperk de rechten van de gebruiker tot bepaalde mappen en / of permissies!

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam.
  2. In het menu links kies je voor “FTP & SSH” > Klik op “FTP”.
  3. Klik op “Toevoegen” om een nieuwe FTP-gebruiker aan te maken.
  4. Vul een gebruikersnaam en kies een wachtwoord.
  5. Optioneel: Specifieer de rechten van FTP-gebruiker en tot welke map hij toegang heeft.
  6. Klik op “Gebruiker toevoegen” om te bevestigen.

Geüpdatet op 16 juli 2020