1. Knowledge base
  2. Webhosting
  3. Een uniek IP-adres toewijzen

Een uniek IP-adres toewijzen

Om een uniek IP-adres toe te wijzen volg je deze stappen in het controlepaneel:

1. Bovenaan volg je ‘Mijn Producten’ > ‘Web hosting’.
  2. In de tabel zal je jouw hosting pakketten zien. Klik op ‘Hosting Details’ bij de host waarvoor jouw CMS geïnstalleerd is.
  3. Ga naar beneden en klik op Site Instellingen
  4. In het Site Settings menu zal je jouw huidig IP-adres zien en zijn status – Shared (gedeeld) of Uniek. Maak je gebruik van een gedeeld IP-adres, dan zal je daaronder ook een button zien om een uniek IP-adres te bestellen. Klik op de button om jouw bestelling door te geven.IP-adres
Geüpdatet op 11 maart 2020