1. Knowledge base
  2. Website maken met SiteBuilder
  3. Hoe kan ik een nieuwe taal toevoegen aan mijn SiteBuilder website?

Hoe kan ik een nieuwe taal toevoegen aan mijn SiteBuilder website?

1. Klik op de knop Instellingen in het verticaal menu links. Instellingen
  2. In het menu Instellingen, ga je naar het tabblad Talen. Hier zie je twee secties.Talen
    1. De eerste sectie, Taal Site, voegt taalversies toe aan jouw website of verwijdert ze.Taal site
    2. In de tweede sectie, Taal Editor, kan je de taal van de editor wijzigen, zodat je gemakkelijker kunt navigeren in de backend.Taal Editor
  3. Om een nieuwe taal aan de website toe te voegen, klik je op de knop Toevoegen.Toevoegen
  4. In het uitklapmenu kies je jouw taal naar keuze.Kies een taal
    1. Zorg ervoor dat de optie “De bestaande content van een andere taal gebruiken?” op “Ja” staat. Zo wordt de setup van jouw bestaande taal – afbeeldingen, lay-out, lettertypes enz. gekopieerd. Je zal enkel nog een deel van de teksten, de headers en knoppen moeten vertalen.Bestaande content van andere taal gebruiken?
  5. Klik op Verzenden om deze instelling toe te passen.Verzenden
  6. Klik op Opslaan bovenaan rechts om deze veranderingen te bewaren. publiceer uw website nog niet!Opslaan
  7. Afhankelijk van het thema dat je gebruikt, zal je op een bepaalde plek op jouw site een knop vinden om van taal te wisselen. Wissel van taal, en vertaal jouw content tot jouw site volledig tweetalig is.Taal wisselen
    1. Tip: Je zal merken dat sommige content, zoals het contactformulier, misschien al vertaald is.

Contactformulier NL Contactformulier EN Contactformulier FR

8. Klik op Publiceren om de wijzigingen in de backend toe te passen op de frontend van jouw site.Publiceren