1. Knowledge base
  2. WordPress
  3. Hoe kan ik mijn CMS terug installeren / resetten?

Hoe kan ik mijn CMS terug installeren / resetten?

Heb je een WordPress, Drupal, Joomla of Magento pakket besteld, dan installeren we die op jouw hostingpakket voor jou. In dit artikel leggen we uit hoe je WordPress, Drupal, Joomla of Magento (jouw CMS) terug kan installeren of resetten. Indien je jouw CMS opnieuw installeert zal jouw hosting pakket volledig gereset worden en al jouw data wordt gewist.

Volg deze stappen in het controlepaneel:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam waarvoor jouw CMS geïnstalleerd is.
  2. Kies in het menu links voor WordPress, Drupal, Joomla of Magento (afhankelijk van welk CMS je gekozen hebt)
  3. Ga naar het tabblad “Opnieuw installeren” en klik op “Opnieuw installeren”. Je hosting pakket wordt volledig gereset en alle data gewist.
  4. Stel een nieuw wachtwoord na de herinstallatie van jouw CMS.

CMS opnieuw installeren

Geüpdatet op 24 september 2020