1. Knowledge base
  2. Website maken met SiteBuilder
  3. Hoe kan ik op mijn SiteBuilder website ‘Site In Aanbouw’ zetten?

Hoe kan ik op mijn SiteBuilder website ‘Site In Aanbouw’ zetten?

Laat weten dat je website in aanbouw is met een “under construction” boodschap.

1. Klik bij het Widgets menu links op InstellingenWidgets menu > instellingen
  2. Blader helemaal naar de onderkant van het schermInstellingen site
  3. Vink het vakje aan naast Site In AanbouwSite In Aanbouw
  4. Klik op VerzendenVerzenden
  5. Klik op PublicerenPubliceren