1. Knowledge base
  2. Website maken met SiteBuilder
  3. Mobiel gebruik van de editor
  4. Back-up maken, publiceren, herpubliceren en niet publiceren op mobiele toestellen

Back-up maken, publiceren, herpubliceren en niet publiceren op mobiele toestellen

Let op: Alleen beschikbaar op SiteBuilder Professional en Ultimate!

Als jouw site wijzigingen of meer werk nodig heeft voordat het live kan gaan, moet je jouw site kunnen herpubliceren of unpubliceren. Dit is precies wat de mobiele versie van de editor biedt:

  • Als je wijzigingen hebt aangebracht en jouw site opnieuw wilt publiceren, tik dan op het onderste tabblad op “Herpubliceren”.
  • Om jouw site te bekijken voordat je live gaat, tik je op het “voorbeeld” pictogram.
    Om de voorbeeldmodus te sluiten, tik je op het “x” pictogram in de rechterbovenhoek van de meldingsbalk voor de voorbeeldmodus.

Je mag de site niet publiceren vanaf jouw mobiele apparaten. Je kan de site niet op de desktop of tablet bekijken in de mobiele versie van de editor, dus dit zou betekenen dat je de site publiceert zonder de veiligheidscontrole van het voorbeeld voor alle apparaten.

Wanneer je jouw site opnieuw publiceert vanaf mobiele apparaten, wordt er een automatische back-up van jouw site gemaakt. Je vindt deze tussen de back-ups van jouw site.

Let op: back-ups die worden gemaakt op de desktop of de mobiele versie van de editor zijn niet anders getiteld.

Geüpdatet op 9 september 2020

Heeft dit artikel jou geholpen?