1. Knowledge base
  2. Webhosting
  3. Back-ups & Beveiliging
  4. Bescherm je website met webfilters tegen SQL-injection en brute force aanvallen

Bescherm je website met webfilters tegen SQL-injection en brute force aanvallen

Webfilters zorgen dat de server uitkijkt naar verdacht verkeer naar de website / database en de bron ervan minstens tijdelijk blokkeert.
Ze beschermen je hosting tegen SQL-injection en brute force aanvallen. Wij raden dan ook aan om de webfilters standaard aan te laten staan.

Volg deze stappen in het controlepaneel om toegang te krijgen tot webfilters:

1. In het horizontaal menu bovenaan klik je op “Mijn Producten” > “Web Hosting”
  2. Selecteer de account die je wilt beheren en klik op “Hosting details”
  3. In het verticaal menu links selecteer je “Beveiliging”
  4. Wissel naar het tabblad “Webfilters”

Geüpdatet op 8 maart 2020