1. Knowledge base
  2. Webhosting
  3. Zet een deployment pipeline op met Autogit

Zet een deployment pipeline op met Autogit

AutoGit is een gratis tool voor het automatisch uitrollen of implementeren van code, die wij onlangs gelanceerd hebben voor de klanten van My Hosting. Wat voorheen via een build system gedaan moest worden (jenkins, gitlab, manueel / plaatselijk, enz…) kan nu via de logica van Git Push gedaan worden.

IN DIT ARTIKEL

Hoe kan ik AutoGit activeren?

Volg deze stappen in het controlepaneel om een Git productie branche aan te maken / te verwijderen:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam.
  2. Kies in het menu links voor “Site instellingen”.
  3. Klik op het tabblad “AutoGit”.

autogit aanmaken-verwijderen

Hoe kan ik werken met AutoGit?

Hieronder vind je twee artikels over AutoGit terug die je hierbij wellicht kunnen helpen:

Geüpdatet op 4 augustus 2020