1. Knowledge base
  2. Webhosting
  3. PHP apc.shm_size vergroten

PHP apc.shm_size vergroten

Wanneer je geconfronteerd wordt met de error “Unable to allocate memory for pool” dan wil je misschien de apc.shm_size wijzigen.

Volg deze stappen in het controlepaneel om de apc.shm_size te wijzigen:

1. Ga naar “Mijn producten” > “Webhosting” > Klik op de knop “Beheer hosting” rechts van jouw domeinnaam waarvoor je een map wil beveiligen.
  2. Kies in het menu links voor “PHP-instellingen” en ga in het tabblad “Algemeen” naar “Opcode caching”.
  3. Klik op het uitklapmenu om de apc.shm_size te wijzigen.
  4. Klik vervolgens op “Instellingen opslaan” om dit te bevestigen.

Opcode caching

Geüpdatet op 25 juni 2020